Romantisch & Wellness - D'une île à l'autre 2 - Amiens < Picardië

© CRT Picardie / AS Flament

     

Heeft u ooit al oog in oog gestaan met personen die u doen voelen als de belangrijkste persoon ter wereld? Die heel oprecht in u zijn geïnteresseerd? Bezorgd zijn om uw welzijn?
Het vermogen om aandacht te besteden aan iemand is iets wat wij in Picardië heel zorgzaam onderhouden omdat we geloven dat je over iemand ontfermen ook je eigen geluk kan bepalen. Human Friendly, zo zien wij onszelf. Wij bereiden uw komst voor, wij verzamelen de beste adresjes, onze experts (die we allemaal persoonlijk kennen) houden zich klaar om uw vragen te beantwoorden en zo het weekend samen te stellen dat voor u op maat is geschreven: uniek!

Gastronomisch & Culinair

170€ / persoon 3 dagen / 2 nachten

Plus Details

Weekend Picardische streekproducten en gastronomie in Amiens

In Amiens vindt u enkele specialiteiten die u echt moet leren kennen. Kom, op 2 uur van Brussel, wandelen over onze karasteristieke markten, genieten van de geur van bloemen en de uitgestalde groenten, en proeven van onze lekkerste streekproducten...

Voordeel Esprit de Picardie
Gratis mandje met lekkernijen, gevuld met Picardische specialiteiten

De natuur in

170€ / 4 pers. 3 dagen / 2 nachten

Plus Details

Gezellig chalet aan zee

Met de hele familie lekker bijkomen in een behaaglijk chalet, in het prachtige groene hart van het Domaine de la Dune Fleurie! Print de routes met fietspaden uit, en ontdek de Baie de Somme!

Voordeel Esprit de Picardie
170 € per weekend in plaats van 212 € (waarde)

Ongewoon & Bijzonder

255€ / 7 pers. 5 dagen / 4 nachten

Plus Details

Een vissershut langs de vijver...

U waant zich in Noord-Amerika, in het Yellowstone-natuurpark... een houten blokhut, het terras aan de rand van het water, de vis die spartelt... een ideaal vredig weekend voor het hele gezin op 2u van Calais en 2u30 van Brussel!

Voordeel Esprit de Picardie
4 nachten verblijven = 3 nachten betalen

Romantisch & Wellness

190€ / persoon 2 dagen / 1 nacht

Plus Details

De Donjon van Droizy: luxe en wellness op 2.30 uur van Brussel

Zoekt u een knus adres voor een weekendje weg vlak bij Brussel? Maar dan wel op een uitzonderlijke locatie: heerlijk luxe en vol historie? Dan bent u van harte welkom op Les Relais Héritage!

Voordeel Esprit de Picardie
Gratis toegang tot het zwembad en de jacuzzi