Romantisch & Wellness - D'une île à l'autre 2 - Amiens < Picardië

© CRT Picardie / AS Flament

     

Heeft u ooit al oog in oog gestaan met personen die u doen voelen als de belangrijkste persoon ter wereld? Die heel oprecht in u zijn geïnteresseerd? Bezorgd zijn om uw welzijn?
Het vermogen om aandacht te besteden aan iemand is iets wat wij in Picardië heel zorgzaam onderhouden omdat we geloven dat je over iemand ontfermen ook je eigen geluk kan bepalen. Human Friendly, zo zien wij onszelf. Wij bereiden uw komst voor, wij verzamelen de beste adresjes, onze experts (die we allemaal persoonlijk kennen) houden zich klaar om uw vragen te beantwoorden en zo het weekend samen te stellen dat voor u op maat is geschreven: uniek!

Gastronomisch & Culinair

112€ / persoon 2 dagen / 1 nacht

Plus Details

Citytrip in Saint-Quentin: heerlijk eten en een viersterrenverblijf

Kom lekker genieten van het Franse levensritme en laat u verleiden door de meest Vlaamse stad van Picardië: op maar 1.30 uur van Brussel. We nodigen u uit om in Saint-Quentin een uitzonderlijk leuk weekend door te komen brengen: met verrukkelijk eten en onverwachte ontmoetingen. In een stad met een onweerstaanbare charme...

Voordeel Esprit de Picardie
U wordt ingewijd in de kunst van het sabreren van chamapgne

De natuur in

170€ / 4 pers. 3 dagen / 2 nachten

Plus Details

Gezellig chalet aan zee

Met de hele familie lekker bijkomen in een behaaglijk chalet, in het prachtige groene hart van het Domaine de la Dune Fleurie! Print de routes met fietspaden uit, en ontdek de Baie de Somme!

Voordeel Esprit de Picardie
170 € per weekend in plaats van 212 € (waarde)

Ongewoon & Bijzonder

255€ / 7 pers. 5 dagen / 4 nachten

Plus Details

Een vissershut langs de vijver...

U waant zich in Noord-Amerika, in het Yellowstone-natuurpark... een houten blokhut, het terras aan de rand van het water, de vis die spartelt... een ideaal vredig weekend voor het hele gezin op 2u van Calais en 2u30 van Brussel!

Voordeel Esprit de Picardie
1 ontbijt voor 2 personen gratis

Romantisch & Wellness

180€ / persoon 3 dagen / 2 nachten

Plus Details

Romantische nachten in een echt familiekasteel met wellness

Kom tot rust in een romantische omgeving op tweeëneenhalf uur rijden van Brussel ... overnacht in een mooi 18e-eeuws kasteel ... met zwembad, wellness en ontspannende massage!

Voordeel Esprit de Picardie
2 glazen champagne aangeboden, voor in de wellness of als apertief bij het eten

Op de fiets

107€ / persoon 3 dagen / 2 nachten

Plus Details

Fietstocht door het land van de Thiérache

Stap op de fiets en maak kennis met de Thiérache, een verrassende streek op 1.30 uur van Brussel met weelderige landschappen, prachtige historische monumenten en beroemde streekproducten, zoals de lekkere maroilles-kaas.

Voordeel Esprit de Picardie
Gratis fietskaart van de Aisne (voor 2 personen)