De Natuur in - paar - bos Compiègne < Picardië

© CRT Picardie / N.Bryant

     

Heeft u ooit al oog in oog gestaan met personen die u doen voelen als de belangrijkste persoon ter wereld? Die heel oprecht in u zijn geïnteresseerd? Bezorgd zijn om uw welzijn?
Het vermogen om aandacht te besteden aan iemand is iets wat wij in Picardië heel zorgzaam onderhouden omdat we geloven dat je over iemand ontfermen ook je eigen geluk kan bepalen. Human Friendly, zo zien wij onszelf. Wij bereiden uw komst voor, wij verzamelen de beste adresjes, onze experts (die we allemaal persoonlijk kennen) houden zich klaar om uw vragen te beantwoorden en zo het weekend samen te stellen dat voor u op maat is geschreven: uniek!

Slow travel

112€ / persoon 2 dagen / 1 nacht

Plus Details

Citytrip in Saint-Quentin: heerlijk eten en een viersterrenverblijf

Kom lekker genieten van het Franse levensritme en laat u verleiden door de meest Vlaamse stad van Picardië: op maar 1.30 uur van Brussel. We nodigen u uit om in Saint-Quentin een uitzonderlijk leuk weekend door te komen brengen: met verrukkelijk eten en onverwachte ontmoetingen. In een stad met een onweerstaanbare charme...

Voordeel Esprit de Picardie
U wordt ingewijd in de kunst van het sabreren van chamapgne

Wijdse natuur

228€ / twee pers. 3 dagen / 2 nachten

Plus Details

Herbronnen aan de kust en cocoonen met uw beminde in een familieverblijf

Kom op 2 uur rijden van Brussel genieten van een weekendje met z'n tweetjes, overanchten in een kasteelgastenkamer vlak bij de Sommebaai ... ontspannen onder de blauweregen, uitrusten aan het zwembad, ... en een nieuwe wereld leren kennen.

Voordeel Esprit de Picardie
Speciaal voor u: 5% korting op uw verblijf van twee nachten!

Verrassing!

145€ / persoon 3 dagen / 2 nachten

Plus Details

Slapen in een charmant hutje aan de oever van het water

Gezellig met z'n tweetjes in een houten hutje op een eilandje, omgeven door een rivier en beken, om zo dicht mogelijk bij de natuur te vertoeven ... Op anderhalf uur rijden van Brussel.

Voordeel Esprit de Picardie
- Twee glaasjes Pepi'pom in de hottub

Charmeverblijven

180€ / persoon 3 dagen / 2 nachten

Plus Details

Romantische nachten in een echt familiekasteel met wellness

Kom tot rust in een romantische omgeving op tweeëneenhalf uur rijden van Brussel ... overnacht in een mooi 18e-eeuws kasteel ... met zwembad, wellness en ontspannende massage!

Voordeel Esprit de Picardie
2 glazen champagne aangeboden, voor in de wellness of als apertief bij het eten

Op de fiets

107€ / persoon 3 dagen / 2 nachten

Plus Details

Fietstocht door het land van de Thiérache

Stap op de fiets en maak kennis met de Thiérache, een verrassende streek op 1.30 uur van Brussel met weelderige landschappen, prachtige historische monumenten en beroemde streekproducten, zoals de lekkere maroilles-kaas.

Voordeel Esprit de Picardie
Gratis fietskaart van de Aisne (voor 2 personen)